20200226_214957

Persoonlijk Arabisch memorie

Persoonlijk Arabisch memorie
14.95
InStock
Naam van het kindje
Aantal
Opzoek naar een uniek kado? Deze persoonlijke memorie is super leuk om kado te doen bij geboorte of andere gelegenheid.

Het memorie spel bevat 14 fiches. Op de fiches staan alle Arabische letters die in de naam van het kindje voorkomen, en 1 setje van 2 fiches waarbij de Arabische naam voluit geschreven is. Op het voorbeeld zie je de naam Soelayman. Deze naam heeft bij het Arabisch alfabet 6 letters. Mocht de naam minder letters hebben bij het Arabisch alfabet zullen we random Arabische letters erbij doen. Mocht de naam meer letters in het Arabisch hebben zullen we letters samen voegen.

Het memoriespel wordt geleverd met een handig bewaarzakje.

Nadat je besteld hebt zullen we een email sturen met daarna de Arabische naam om te controeren of wij deze hetzelfde hebben geschreven als dat jijzelf doet.

Materiaal: berkenhout
Formaat fiches: 6 centimeter

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Wij werken met duurzaam hout waarbij het kan voorkomen dat er nerven, knoesten of andere oneffenheden in zitten waardoor er kleine kleurverschillen of oneffenheden in/op het hout kunnen zitten.
Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN